[vc_row][vc_column][block_title title=”Zadnje novice” description=”Phasellus enim libero, blandit vel sapien vitae, condimentum ultricies magna. lobortis aliquam. Aliquam in tortor enim.”][/block_title][latest_blog carousel=”no” number_posts=”3″][block_title title=”ISACA strokovni nazivi in certifikati” description=”Phasellus enim libero, blandit vel sapien vitae, condimentum ultricies magna. lobortis aliquam. Aliquam in tortor enim.”]S strokovnimi nazivi kot so CISA, CRISC, CISM, CGEIT, CSX-P, CDPSE in prihajajoči ITCA ob vašem imenu dokazujejo, da imate strokovno znanje za soočanje z izzivi sodobnega podjetja.
Z različnimi certifikati, ki jih ponuja ISACA boste dokazali, da razumete ključne koncepte in načela v določenih informacijskih sistemih in na področjih kibernetske varnosti.

Preberite si več o uporabi strokovnih nazivov.[/block_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CISA” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/cisa” image=”2072″]Z naraščajočim povpraševanjem po posameznikih, ki znajo izvajati nadzor in varnost informacijskih sistemov, je CISA postala najprimernejši strokovni naziv s strani posameznikov in organizacij po vsem svetu.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CISM” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/cism” image=”2074″]Podjetja in vladne agencije vse pogosteje prepoznavajo, zahtevajo in pričakujejo, da bodo njihovi strokovnjaki za IS in IT imeli strokovni naziv CISM.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CGEIT” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/cgeit” image=”2073″]CGEIT dokazuje strokovno znanje. Vodstvo pričakuje, da bo z ustreznim vodenjem IT prinesel višjo poslovno vrednost. Upravljanje in dobro vodenje IT je ključna sestavina uspeha podjetja. S CGEIT strokovnim nazivom dokazujete, da imate izkušnje in znanje pri upravljanju IT podjetja.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CRISC” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/crisc” image=”2075″]Strokovni naziv CRISC v vsako organizacijo prinaša dodaten profesionalizem z dokazilom merljivega standarda znanja, nadaljevanjem izobraževanja in upoštevanjem standarda etičnega ravnanja, ki ga je vzpostavila ISACA.

[/services_medium][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CSX-P” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/csx-p” image=”2315″]CSX-P ostaja prvo in edino celovito preverjanje učinkovitosti, ki preizkuša sposobnost izvajanja globalno priznanih veščin kibernetske varnosti, ki obsegajo pet varnostnih funkcij – prepoznavanje, zaščito, zaznavanje, odziv in obnovitev – izhajajo iz okvira za kibernetsko varnost NIST.[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CDPSE” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/certified-data-privacy-solutions-engineer” image=”2844″]Sodobni zakoni in predpisi o zasebnosti zahtevajo, da organizacije uvedejo zasebnost že v zasnovi. Za to morajo strokovnjaki za zasebnost sodelovati z vsemi udeleženci, kot naprimer razvijalci programske opreme, sistemskimi in omrežnimi inženirji, skrbniki aplikacij in baz podatkov ter vodji projektov, da bi v nova in obstoječa tehnološka okolja vgradili ukrepe za varovanje podatkov in zaščito.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”ITCA” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/cybersecurity%20audit%20certificate” image=”2845″]ITCA strokovni nazvi bo kmalu na voljo. ITCA bo z edinstveno mešanico znanja in samostojnega učenja, ki temelji na uspešnosti, delovala kot idealna rešitev za začetnike IT in vse, ki želijo napredovati v svojem strokovnem znanju, profesionalni rasti in pokazati kritične veščine, potrebne za izvajanje nalog, ki jih zahtevajo današnji IT-strokovnjaki.

Pridobite pet nazivov, ki temeljijo na znanju in uspešnosti in sestavljajo en certifikat.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_section][/vc_section][vc_row][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”IT Risk Fundamentals Certificate” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/it-risk-fundamentals-certificate” image=”2846″]IT Risk certifikat je idealen za strokovnjake, ki se želijo učiti o tveganjih povezanih z informacijami in tehnologijo (I&T). Pridobite znanje o terminologiji in vrstah tveganj, poslovnih funkcijah, povezanih s tveganji, postopku upravljanja s tveganji in še veliko več.

 

[/services_medium][services_medium title=”CCAK” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/certificate-of-cloud-auditing-knowledge” image=”2849″]Certifikat o znanju za revizijo v oblaku (CCAK), ki sta ga prinesla Cloud Security Alliance® (CSA), vodilni na področju izobraževanja in certificiranja v oblaku, in ISACA®, vodilna v izobraževanju, izobraževanju in certificiranju za IS / IT strokovnjake. Ta certifikat zapolnjuje vrzel na trgu v razumevanju edinstvene terminologije v oblaku, izzivov in rešitev. Namenjen je nevtralnim ponudnikom, za tehnično izobrazbo, za revizorje IT, strokovnjake za varnost in tveganja.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CSX Cybersecurity Nexus” icon_bool=”image” dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/cybersecurity” image=”2115″]Pridobite globalno priznan certifikat ISACA v povezavi s kibernetsko varnostjo (CSX)!
Potrdite svoje znanje o kibernetiki in veščinah kibernetske varnosti v resničnem svetu. Preberite si več o možnostih usposabljanja in izpitov za kar 10 različnih certifikatov za kibernetsko varnost.
[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”CYBERSECURITY AUDIT” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/credentialing/cybersecurity%20audit%20certificate” image=”2848″]Z naraščajočim številom cyberthreats, je postala ključnega pomena za revizijske načrte vključiti kibernetsko varnost. Nov program ISACA certifikatov o kibernetski varnosti nudi strokovnjakom za revidiranje in strokovnjakom za IT-tveganje, potrebno znanja za vrhunsko revizijo kibernetske varnosti.

[/services_medium][/vc_column][vc_column width=”1/4″][services_medium title=”COBIT” icon_bool=”image” icon_color=”#10b8c7″ circle_color=”#f5f5f5″ border_color=”#10b8c7″ dynamic_content_link=”https://www.isaca.org/cobit/pages/default.aspx” image=”2847″]Okvir upravljanja COBIT presega funkcije in upravljanje oddelka za informacijsko tehnologijo. Dobro upravljanje je bistven element za oblikovanje strategije in uspeh poslovne preobrazbe. COBIT lahko pomaga načrtovati pot do uspeha podjetja, pa tudi za kariero in vseživljenjsko učenje.

[/services_medium][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_color=”#f7f7f7″ top_padding=”60″ bottom_padding=”45″][vc_column][block_title title=”ISACA international” description=”Phasellus enim libero, blandit vel sapien vitae, condimentum ultricies magna. lobortis aliquam. Aliquam in tortor enim.”][/block_title][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content”][vc_column][recent_portfolio style=”grayscale” space=”no_space” columns=”5″ carousel=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_color=”base” text_color=”light” top_padding=”30″ bottom_padding=”30″][vc_column][textbar title=”Postani član ISACA in Slovenskega odseka ISACA” button_title=”VČLANI SE” button_link=”https://www.isaca.org/membership/Pages/default.aspx” icon=”moon-arrow-right-5″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_image=”1295″ parallax_bg=”true” overlay=”true” overlay_color=”#f5f5f5″ top_padding=”100″ bottom_padding=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][counter text=”ISACA certifikatov v Slovenskem odseku ISACA” icon=”moon-certificate” number=”183″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][counter text=”let Slovenskega odseka ISACA” icon=”steadysets-icon-graph” number=”26″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][counter text=”članov v Slovenskem odseku ISACA” icon=”steadysets-icon-users” number=”165″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][counter text=”% obnovitev članstva” icon=”steadysets-icon-checkbox-checked” number=”84″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][block_title style=”column_title” title=”Konferenca” second_title=”Informacijska varnost: 2020″][/block_title][vc_column_text]S konferenco v letu 2019 »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« smo začeli vzpostavljati dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti.

Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je bila eden glavnih ciljev konference. Pokazalo se je, da je tovrsten način edinstvena priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake. Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.[/vc_column_text][button title=”Več o konferenci” link=”https://www.isaca.si/2020/10/24/konferenca-informacijska-varnost-zaupanje-v-cloveka-in-tehnologijo-2020/?preview=true&_thumbnail_id=2666″ new_tab=”yes” icon=”moon-arrow-right-5″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][media alignment=”right” link=”http://www.isaca.si/2019/11/15/konferenca-informacijska-varnost-zaupanje-v-cloveka-in-tehnologijo/” slideshow=”posts” slideshow_post=”33″ slideshow_page=”244″ image=”2166″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_color=”#f5f5f5″][vc_column font_color=”#1d2d5c”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″ enable_animation=”true” animation=”fadeIn” delay=”400″][services_small title=”140.000+” icon=”moon-man” icon_color=”#1d2d5c” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_link=”https://codeless.co/specular/default/?page_id=449″ dynamic_content_content=”Specular comes with a new blog style. Fullscreen blog style is easy to configure and awesome for the client to read the new posts.”]članov v 188 državah[/services_small][services_small title=”162.000+” icon=”moon-certificate” icon_color=”#1d2d5c” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”Unlimited possibilities to create outstanding websites. Unique and useful demos for your next project. Get the best from a $55 theme.”]izdanih certifikatov[/services_small][services_small title=”460.000+” icon=”linecon-icon-clip” icon_color=”#1d2d5c” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”Add video background in slider, sections and page headers. Create fantastic creative pages”]strokovnjakom s svojimi vsebinami ISACA nudi pomoč[/services_small][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ enable_animation=”true” animation=”fadeIn” delay=”800″][services_small title=”221+” icon=”linecon-icon-params” icon_color=”#00a4e4″ dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”Showcasing your projects is easy with Specular. Use Masonry, Grid, Fullwidth or Boxed Layout and all of them with 3 styles and 2-5 columns”]je lokalnih odsekov ISACA po celem svetu[/services_small][services_small title=”2.800+” icon=”steadysets-icon-share” icon_color=”#00a4e4″ dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”A new custom slider for this theme. Use as fullscreen or custom height, video bg or image, predefined layouts and animations”]je prostovoljcev, ki delujejo v vodstvu lokalnih odsekov[/services_small][services_small title=”50″ icon=”steadysets-icon-graph” icon_color=”#00a4e4″ dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”Create your online shop now is easy then ever. In few minutes you can create your online store.”]let delovanja je ISACA obeležila v letu 2019[/services_small][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ enable_animation=”true” animation=”fadeIn” delay=”1200″][services_small title=”26.000+” icon=”linecon-icon-user” icon_color=”#1d2d5c” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”We have created a dedicated team only for the support and updates. 4 members work every day to ensure you that everything works fine.”]je članov v odsekih ISACA v Evropi[/services_small][services_small title=”45″ icon=”linecon-icon-location” icon_color=”#1d2d5c” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”With only one click create your site with your preferred demo from our list of demos.”]lokalnih osekov ISACA v Evropi[/services_small][services_small title=”20%” icon=”moon-location-2″ icon_color=”#1d2d5c” dynamic_content_type=”content” dynamic_content_content=”All new web design features and SEO practices are used for this theme to made it the most useful and successful theme ever created.”]članov je iz Evrope[/services_small][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]