ISACA JOURNAL

ISACA Journal je revija, ki nastaja v okviru razmišljanja članov vseh odsekov po svetu. V njem lahko najdemo najnoveše raziskave, priporočila, mišljenje in izkušnje strokovnjakov s področja umetne inteligence, revizije informacijskih in drugih sistemov, upravljanja s tveganji, priprav na revizijo naslednje generacije.

Oglejte si razširjene funkcije v ISACA Journal, ki za avtorje revij, strokovnjake v industriji in strokovnjake iz različnih drugih sfer, zagotavlja izmenjavo praktičnih in zanimivih informacij o temah iz člankov revije, poslovnega okolja in / ali poklicu, ki ga posameznik opravlja.

ISACA QUIZZES

ISACA Journal je postala interaktivna revija, z možnostjo pridobivanja dodatnih CPE točk za člane odseka. Na koncu vsake revije je pripravljen CPE Quiz. Prav tako je možnost opravljanja CPE Quiz posamično in ne samo na koncu ISACA Journal. Do ISACA Quiz lahko dostopate tukaj.

Rezultat nad 75 odstotkov na vsakem ISACA Quiz je upravičen do 1 ure CPE. V primeru, da ste izbrani za preverjanje revizije CPE, morate obdržiti kopijo rezultata kviza s CPE dokumentacijo.

ISACA PODCAST

Na tej povezavi lahko spremljate tudi ISACA podcast. Za spremlajnje podcastov si lahko prav tako naložite aplikacije.
Apple Podcasts, Google Play, PodBean, Stitcher, Spotify.

ISACA BLOG

Osebna videnja posameznikov, njihove ideje in pogledi na različne situacije.

Blog lahko spremljate tukaj.

 

Portfolio Image