Vabilo IIA na 11. konferenco Notranja revizija 4.0

Združenje notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut dne 26. in 27.05. 2022 organizira na Bledu hibridno 11. mednarodno konferenco z naslovom: Notranja revizija 4.0.: človek, stroj in notranja revizija.

Za člane Slovenskega odseka ISACA, ki je partner projekta, je IIA pripravil posebno ponudbo (več spodaj).

Na konferenci nam bodo domači in tuji strokovnjaki predstavili, kako naj notranja revizija deluje v trenutnih dinamičnih okoliščinah in kaj nas čaka v prihodnje. Pomen robotizacije, avtomatizacije in ITja je v notranji reviziji postal stalnica, vendar vse to ne more in ne sme zamenjati tudi strokovne presoje notranjih revizorjev. In tega se moramo notranji revizorji zavedati: naša največja prednost je naše široko znanje o organizaciji.

Teme konference bodo različne: od robotizacije do delovnih navad Slovencev, od korupcije do “deep fake“, od družbenih omrežij do agilnosti, od možganov do etičnega hekanja.

Vse to pa nam bodo predstavili najboljši predavatelji iz tujine in Slovenije. Tako imamo letos kar tri glavne govornike, in sicer:

  • prof. dr. Marc Eulerich, profesor in eden najbolj citiranih raziskovalcev na svetu o notranjih reviziji
  • dr. Robert Šumi, predsednik Komisije za preprečevanje korupcije
  • Charles Wright, predsednik odbora IIA Global, 2021-22.

Na konferenci želijo, širšemu krogu notranjih revizorjev in ostalim zainteresiranim, omogočiti spoznavanje novosti in trendov v stroki, prenos dobrih svetovnih praks in rast stroke v slovenskem merilu in širše.

Člani Slovenskega odseka ISACA lahko pri prijavi uveljavljate 50 EUR 20% popusta.

Več o konferenci si lahko preberete na tej povezavi.