NE SPREGLEJTE: Konferenca Informacijska varnost 2021

Vabimo vas, da se nam pridružite na letošnji konferenci Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo, ki jo slovenski odsek ISACA že tradicionalno organizira skupaj s Fakulteto za varnostno vede UM. Tudi tokrat bodo na konferenci sodelovali vrhunski strokovnjaki.

Konferenca »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« 2021 vzpostavlja platformo za dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti. Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je eden glavnih ciljev konference. Skozi zgodovino te konference se je pokazalo, da je tovrsten način edinstvena priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake. Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.

Kdaj, kje, cena?

5.11.2021 / online / BREZPLAČNO

Bi želeli postati sponzor konference?

Sponzorstvo konference je idealna priložnost, da se udeležencem, javnostim, predvsem pa svojim strankam predstavite kot podjetje oz. organizacija, ki se zaveda pomena informacijske varnosti. Prav tako so udeleženci konferenci večinoma ciljna publika, ki deluje na področju informacijske varnosti. Vsekakor ODLIČNA PRILOŽNOST, ki je ne gre zamuditi.

Če vas zanima sponzorstvo, vas vabimo, da nas kontaktirate na ida.majerle (at) isaca.si – nedvomno bomo tudi za vas našli ustrezen paket sponzorstva.