Nov certificat CET™ – Certified in Emerging Technology™

Strokovnjaki za informacijsko tehnologijo, ki želijo izboljšati svoje znanje in spretnosti v nastajajočih tehnologijah in zagotoviti, da je njihovo znanje posodobljeno, lahko zdaj pridobijo certifikat Certified in Emerging Technology (CET). Certifikat ne zahteva predhodnih izkušenj na področjih, ki jih certifikat pokriva.

Certifikat je skupek štirih certifikatov, ki zajemajo naslednja področja:

  • umetna inteligenca (AI),
  • internet stvari (IoT),
  • blockchain,
  • oblačne storitve.

Poleg nedavno uvedenega ITCA certifikata, je certificiranje CET edinstveno, saj ponuja agnostični hibridni model učenja. Model CET vključuje praktično učenje – vključno z laboratoriji v v navideznem okolju.

“Za strokovnjake na področju revizije IT, tveganj, varnosti, upravljanja in zasebnosti je pomembno, da razumejo nastajajoče tehnologije, kako se te prepletajo ter vplivajo na svoje organizacije na poslovni ravni. Z novim certifikatom Certified in Emerging Technology ISACA z veseljem ponuja naši svetovni skupnosti orodja za pridobivanje tega znanja in veščin ter nadaljevanje njihove kariere na nove ravne.”

David Samuelson, ISACA CEO

CET je primeren za strokovnjake na različnih ravneh in delovnih funkcijah – od študentov in diplomantov, ki želijo nadgraditi svoje življenjepise, do tistih, ki so že uveljavljeni na področjih upravljanja in obvladovanja tveganj, skladnosti ipd. in ki želijo izvedeti več o nastajajoči tehnologiji ter o tem, kako se ta uporablja v organizacijah.

“Stalno izpopolnjevanje je močan signal profesionalnosti na vseh področjih informacijske tehnologije. “Headhunterji” aktivno iščejo ljudi z novimi tehnološkimi znanji. Ker pa podjetja še vedno pospešujejo uporabo teh tehnologij, mnogi strokovnjaki še niso imeli priložnosti pridobiti te izkušnje. Zmožnost dokazovanja izvajanja visokokakovostnega usposabljanja in praktičnega dela s tehnologijo, ki se razvija, bo bistvena konkurenčna prednost za izkušene strokovnjake in nedavne diplomante. “

Caitlin McGaw, direktorica Candor McGaw

Program CET ponuja študijske vodnike, samostojne tečaje usposabljanja, virtualno usposabljanje pod vodstvom inštruktorjev, dodatne laboratorijske pakete in izpite za vsako potrdilo, ki so članom ISACA na voljo po znižanih cenah. Na voljo so tudi prilagojeni paketi usposabljanja za zaključene IT ekipe. Ko so končani vsi štirje certifikacijski izpiti, se podeli certifikat CET.