Vabilo na skupčino in 9. mesečno srečanje Slovenskega odseka ISACA

Spoštovani člani Slovenskega odseka ISACA, strokovnjaki s področij revidiranja IT, upravljanja kibernetske varnosti, upravljanja IT in povezanih tveganj.

Vabimo vas na skupščino Slovenskega odseka ISACA in 9. online srečanje članov Slovenskega odseka ISACA, ki bo v torek 9.3.2021 med 16:30 in 19:30.

Prijava na dogodek je mogoča tukaj.

Dnevni red:

1. izobraževanje
2. izvolitev organov skupščine
3. potrditev Letnega poročila 2020 s planom poslovanja 2021
4. volitve članov UO
5. izvolitev revizorja za finančno poročilo


Letno poročilo si lahko preberete tukaj. Volitve članov bodo potekale anonimno preko spletnega orodja. Povezavo do glasovanja boste prejeli samo člani Slovenskega odseka ISACA skupaj z vabilom na dogodek.

Predavanja:

– Milan Gabor: OWASP za vse!
–  dr. Matej Drašček: Sodelovanje informacijske varnosti in notranje revizije: dobra praksa ali nuja?
–  Matej Bučar

O predavateljih

Milan Gabor, CEH (Certified Ethical Hacker; EC Council), CSX-P (Cybersecurity Practitioner, ISACA), je uveljavljen strokovnjak ter predavatelj na domačih in mednarodnih dogodkih s področja varovanja informacijskih sistemov, omrežij in aplikacij. V okviru podjetja Viris izvaja varnostne preglede, svetuje in sodeluje pri projektih uvedbe nadzornih in varnostnih sistemov. Je član UO SeKV (Sekcije za kibernetsko varnost) pri GZS in vodja OWASP Maribor. Še vedno sanja o letenju z jadralnim padalom.

dr. Matej Drašček je vodja službe notranje revizije v Hranilnici Lon d.d. . Je avtor več znanstvenih strokovnih člankov s področja etike, strateškega management in poslovne etike. Je tudi predavatelj na mednarodnih konferencah. Ima naziv CIA, CFSA, CRMA in preizkušeni notranji revizor ter je predsednik Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut.